iconen-vakmensen-groot-schaduw
  • Kunnen vertrouwen op mens en systeem

  • 1

Technolution

Human Resource Manager

"TriMaya helpt ons bij het sourcen van interim projecten en bij het vervullen van vaste vacatures. Technolution is een projectbureau in technische automatisering, waarbij we regelmatig behoefte hebben aan interim test engineers.

Het gaat met name om test engineers en ontwikkelaars met een brede software kennis, die met allerlei programmeertalen overweg kunnen. De test engineers van TriMaya worden ingezet op projecten voor onze klanten. Hierbij kun je denken aan technische informatiesystemen die het proces van onze klant ondersteunen, vooral in de verkeer- en energiesector.

Aan een half woord genoeg

Via TriMaya huren we kwalitatief goede mensen in. TriMaya kent het vakgebied, de markt en ons bedrijf goed. Opgeteld is dat een goede combinatie. TriMaya heeft aan een half woord genoeg om te kunnen doorgronden wat voor type techneut wij zoeken. De mensen die TriMaya aandraagt zijn dan ook mensen die qua skills goed aansluiten. Het uitvalpercentage is heel laag, in vergelijking met andere bureaus levert TriMaya mensen die aan alle criteria voldoen. TriMaya neemt ons daarbij echt werk uit handen.

Kwaliteit en lange termijn

We zijn heel tevreden over de rol die TriMaya vervult. TriMaya is reëel over de verwachtingen, waarbij het contact open en eerlijk is. TriMaya is heel transparant in hoe zij zaken doet. Dat is plezierig in deze markt. Als iets niet kan, hoor ik het namelijk ook graag.

TriMaya kiest voor kwaliteit en voor de langere termijn. Dit sluit aan bij de filosofie van Technolution, wij kiezen ook voor klanten waarmee we een meerjarige relatie kunnen opbouwen. "

Quote

"TriMaya stelt zelf al de juiste match voor, exact volgens de vraagstelling"

Waarom zij kozen voor TriMaya