iconen-vakmensen-groot-schaduw
  • Kunnen vertrouwen op mens en systeem

  • 1

ICT

Projectmanager bij ICT Automatisering

"We werken nauw met TriMaya samen. Dit is ICT breed, van hoog tot laag, van programmeurs tot projectmanagers. We zijn een softwarebedrijf dat zich bezig houdt met embeddedsoftware ontwikkeling tot en met fabrieksautomatisering.

Op onze inhouse projecten en voor onze klanten hebben wij een aantal mensen van TriMaya ingezet. Wij hebben vragen voor inleen die we niet zelf uit onze eigen pool kunnen invullen, zoals test engineers, programmeurs en projectmanagers en laten ons daarbij door TriMaya assisteren.

Vinger aan de pols

Andersom is TriMaya tevens een verlengstuk van het accountmanagement voor ICT Automatisering. Als wij kandidaten beschikbaar hebben, probeert TriMaya hen te matchen op haar opdrachten. Dit geldt zowel voor detachering als voor het zoeken van een vaste baan.

De dienstverlening is optimaal. Als wij een inleen behoefte hebben, krijgen wij binnen een paar uur een reactie terug. TriMaya houdt de vinger aan de pols; als er iets niet helemaal duidelijk is over de inleen behoefte, vraagt TriMaya om aanvullende informatie.

De juiste match

De personen die TriMaya levert voldoen exact aan de vraagstelling. Het zijn kandidaten die TriMaya zelf in eerste instantie goed heeft doorgelicht en vergeleken met de aanvraag. TriMaya stelt zelf al de juiste match voor. Het is geen 'cv schuiven', waarna wij zelf nog moeten kijken of de juiste persoon er tussen zit.

Oprecht

Ik zou TriMaya zeer zeker aanbevelen, TriMaya maakt waar wat zij belooft."

Quote

"Een aangetoond systeem betekent voor ons een tevreden opdrachtgever"

Waarom zij kozen voor TriMaya