iconen-vakmensen-groot-schaduw
  • Kunnen vertrouwen op mens en systeem

  • 1

Croon

Technologie manager Consultancy

"TriMaya helpt ons bij het oplossen van testvraagstukken op het gebied van grotere infra-technische werken. Denk bijvoorbeeld aan de verbouwing van Rotterdam CS of de infrawerken op de Maasvlakte. Het gaat daarbij om het leveren van een validatie aan onze opdrachtgever op wat hij heeft uitgevraagd.

Aantonen dat we leveren zoals uitgevraagd

Om Rotterdam CS heen wordt een compleet nieuw stationsgebouw geleverd, als ombouw van het huidige station. TriMaya heeft ondersteuning geleverd om de testprotocollen te maken, zodat we konden aantonen dat we leveren wat is uitgevraagd. In een soortgelijke rol hebben we ook mensen van TriMaya ingezet bij de 2e Coentunnel.

Bij de Maasvlakte gaat het om een verbreding van 35 km weg, de renovatie van 2 tunnels en de levering van een nieuwe brug. De mensen van TriMaya hebben een opzet gemaakt hoe we kunnen aantonen dat hetgene wat we gaan bouwen, ook gaat voldoen aan de oorspronkelijke uitvraag. Vervolgens hebben zij gestuurd op de processen om ervoor te zorgen dat die processen gevolgd werden, zodat de aantoonbaarheid geborgd bleef.

Weten wat verificatie & validatie en testmanagement betekent

TriMaya heeft de juiste mensen aan boord. Ze zijn ter zake kundig, weten wat verificatie & validatie en testmanagement betekent en kunnen daar invulling aan geven. Dat zijn wel echt 2 verschillende aspecten. Ze kunnen de theoretische processen omzetten naar praktische uitvoering.

Ook strategisch gezien is TriMaya goed bezig. Je moet een bepaalde focus hebben om een expertise te ontwikkelen. Het verschil tussen een detacheerder en TriMaya is dat je bij TriMaya weet dat je een goed expertiseniveau mag verwachten, ongeacht wie er ingezet wordt.

Een aangetoond systeem

Het uiteindelijke resultaat is een aangetoond systeem. Dat betekent voor ons een tevreden opdrachtgever."

Quote

"Aan een half woord genoeg om te kunnen doorgronden wat voor type techneut je zoekt"

Waarom zij kozen voor TriMaya