iconen-project-groot-schaduw
 • Samen bouwen, op eigen kracht

 • 1

TA Beheer

“Als technisch applicatiebeheerder ben ik via TriMaya ingezet. Het gaat om maatwerk technische software die ontwikkeld wordt voor bijvoorbeeld de overheid, telecombedrijven en verkeer & vervoerbedrijven.

Binnen mijn rol doe ik een stuk software ontwikkeling, het oplossen van storingen bij eindklanten, het operationeel houden van systemen en het maken van uitbreidingen.

Veel variatie

Ik hou me bezig met de interne automatisering. Bijvoorbeeld het aanbrengen van wijzigingen, het uitbrengen van software en het oplossen van bugs in de software. Daarbij zorg ik ervoor dat storingen verholpen worden, zowel intern als extern.

Ik heb het erg naar mijn zin. Er is veel variatie, wat ik interessant vind. Het is een combinatie van software ontwikkeling, beheer & onderhoud en infrastructuur inrichten. Van het schrijven van scripting tot het inrichten van de servers.

Match op cultuur, inhoud van de opdracht en professionaliteit.

TriMaya is professioneel en nauwkeurig. TriMaya weet waar zij het over heeft. Daarbij zorgen ze voor de goede match, zowel op cultuur, inhoud van de opdracht en professionaliteit.

Aanraden

Ik zou TriMaya zeker aanraden binnen mijn netwerk. Ze is een betrouwbare partner, die altijd goed haar werk doet.”

 

Quote

"Goede match op cultuur, inhoud van de opdracht en professionaliteit"

Waarom zij kozen voor TriMaya

 • “De afgelopen 2,5 jaar ben ik door TriMaya ingezet als verificatie & validatiemanager bij CS A15. Speciaal opgericht voor verbreding van de autosnelweg A15 richting de 2e Maasvlakte.

  Lees meer
 • “Als projectleider ben ik nu ruim 3 jaar via TriMaya bezig met het testen van de verkeerskundige en tunnel-technische installaties van de 2e Coentunnel. Zo testen we of alle verschillende installaties die in een tunnel zitten - of ermee te maken hebben -, juist functioneren en juist met elkaar functioneren.

  Lees meer
 • “Als technisch applicatiebeheerder ben ik via TriMaya ingezet. Het gaat om maatwerk technische software die ontwikkeld wordt voor bijvoorbeeld de overheid, telecombedrijven en verkeer & vervoerbedrijven.

  Lees meer